Tack till

I ett stort projekt som detta finns det alltid personer och företag som har hjälpt till lite extra. Även om bygget precis startat så har jag planerat och funderat kring det under lång tid. Nedan finns några av dem som jag känner att jag vill rikta ett speciellt tack till.

brl

BRL [länk]

Örebros klart bästa butik inom hemmabio och bilstereo. Kunnig personal, bra utbud och bra demorum. Ett extra stort tack till Peter som har stenkoll på allt inom hifi och hemmabio – grymt kul att snacka hemmabio med dig!

xl

XL Bygg Björka [länk]

Deras slogan är ”En riktigt bygghandel” och det stämmer verkligen. Som lekman känns det som om de har allt och kan allt inom bygg. Personalen är perfekta bollplank för diskussion om materialval, dimensionering etc. Ett extra stort tack till Andreas som alltid fixar det mesta!

 

Håkan

En god vän och tillika ljudintresserad. Alltid kul att bolla idéer med och han imponerar stort med sin stenkoll på fysiken bakom ljud och akustik.

 

John

Supervass IT-konsult som hjälpte mig, en gammal avdankad embeddedprogrammerare, att komma igång med WordPress/CSS/HTML.

 

Janne

En god vän som jag inte har bollat något kring detta projekt med, än, men han har en riktigt bra hemmabio som är en inspirationskälla för mig!